Illustrationer til LetsGain

Fra tynd til muskuløs

For lidt tid siden havde jeg fornøjelse af at udarbejde illustrationer for en række blogindlæg for Thomas, manden bag LetsGain. Formålet bag LetGains er at få tynde fyre i en buff tilstand vha. skræddersyede træningsforløb, kost- og træningsplaner.

Grundtanken bag tegningerne var at skabe en serie vektorbaserede illustrationer med samme gut, der var udsat for forskellige situationer og udfordringer i rejsen fra at være tynd som et sugerør til buff som The Rock i xXx. Stilen er enkel og grafisk på grænsen til pænt digital og figurerne har  ingen ansigter, for det er på mode ikke at vise ansigttræk og i stedet interagere med de omkringliggende elementer. Det giver et interessant klinisk look og flytter fokus hen imod hvad det egentligt handler om: massive gains (større muskler).

Jeg har selv været processen igennem. For 3-4 år siden spiste jeg store måltider tre gange om dagen og trænede 4-5 gange om ugen. Nu har jeg ikke løftet en vægtstang i over er år, og jeg er tyndere end Dan Turells spøgelse. Anyway. Det var sindssygt sjovt at få lov at udarbejde en række illustrationer og du kan se resultatet her.

Illustrationer om kost og træning

Design af ikoner

Foruden illustrationerne til blogindlæggene, fik jeg også til opgave at designe et ikon-sæt for henholdvis kostplan, træningsplan og træningsforløb. Det mest tricky er at finde metaforen, der bedst beskriver det, man kan gerne vil vise. For træningsforløb valgte jeg at illustrere en buff fyr – det appellerer til målet og ambitionen for målgruppen om større muskler, og peger mindst lige så meget mod det ultimative mål som en visualisering af eksempelvis en række dokumenter med titlen ‘kostplan’. Ikonerne er endnu mere forsimplede og flat design-ish end blogindlæggene for at fremme forståelse og skabe klarhed omkring budskabet.

Skitser fra projektet

Her et par indledende skitser fra projektet.